Full fart inn i høsten

Trigger vokser med ny PR-rådgiver

06.09.2024

– Vi har skikkelig god fart om dagen og vi har derfor et stort behov for å fylle på med flere sterke kommunikasjonsrådgivere, sier Bente Kvam Kristoffersen, daglig leder i Trigger. Byrået henter inn Suzanne Bettum som ny PR-rådgiver i Trigger.

Bettum kommer fra Släger, hvor hun som rådgiver har jobbet med innholdsproduksjon, mediekontakt og strategisk kommunikasjon for flere store nasjonale og internasjonale merkevarer.

Med en bachelorgrad i PR og kommunikasjon fra Høyskolen Kristiania har Bettum opparbeidet seg en dyp forståelse for faget. Hun har et skarpt blikk for å identifisere nyhetsverdi og har jobbet med å finne de beste måtene å kommunisere budskap på vegne av kundene. Nå ser hun frem til å bli en del av Trigger og jobbe med byråets sterke fagmiljø.

– Trigger har lenge vært på radaren min som et byrå med solid faglig kompetanse og en sterk kultur. Jeg ser frem til å jobbe med de dyktige menneskene her, og gleder meg til å bli kjent med nye kunder og spennende prosjekter, sier Bettum.

Strategisk og resultatorientert

Suzanne er kjent for sin evne til å navigere i medielandskapet og utvikle strategier som treffer. Hun har god erfaring med å kommunisere med pressen, og sikre at budskapet blir forstått og får gjennomslag.

– Jeg tror at en gjennomtenkt strategi i bunn er viktig, og det er noe jeg gleder meg til å jobbe videre med i Trigger. Det å kunne jobbe tett med kundene og bidra til å skape verdi gjennom kommunikasjon er noe jeg virkelig brenner for, fortsetter Bettum.

Daglig leder i Trigger, Bente Kvam Kristoffersen, er svært fornøyd med å få Suzanne med på laget.

– Suzanne er en dyktig PR-rådgiver med et skarpt blikk for hva som skaper nyhetsverdi og engasjement. Hennes strategiske tenkning og evne til å finne kreative løsninger gjør henne til en perfekt match for Trigger. Vi ser frem til å ha henne med på laget, sier Kristoffersen.